Del #NoTincPor al #BenvingutsPasseuPasseu

Des de Casa Vicens volem manifestar el nostre dolor per les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i la nostra solidaritat amb els seus familiars.

Ens falten les paraules per expressar tot el que hem sentit aquests dies. Ens sumem a l’espontani #NoTincPor i és per això que aquest dilluns hem continuat treballant com ho hem fet sempre. Potser ens costa una mica més concentrar-nos i el cap se’ns en va de tant en tant amb el cor, però tanmateix seguim com ho fa la ciutat, com ho ha fet sempre que ha patit una desgràcia.

La Casa Vicens obrirà les seves portes aquesta tardor. Quan obrim les portes de casa a algú vol dir que el convidem a entrar, que li obrim la nostra llar i el nostre cor, que aquella casa també és casa seva. I així ho volem dir a tothom, i de manera molt especial a familiars i conciutadans de les víctimes: us volem dir que Casa Vicens també és casa vostra, que Barcelona és casa vostra, que Catalunya és casa vostra, que sou molt benvinguts i que passeu, passeu.

Descobreix la Casa Vicens, el Gaudí inèdit

La primera casa del gran arquitecte del modernisme. Declarada patrimoni mundial per la UNESCO.

Més informació